3DogZ Opleiding & Cursuscentrum Training Junior hond

Training Junior hond

De training voor de eigenaar van de Junior hond, is speciaal bedoeld voor baasjes met honden met een leeftijd tussen de circa 4 en 11 maanden. De belangrijkste socialisatie fase heeft de jonge rottweiler achter de rug en de tijd is aangebroken om alle indrukken te verwerken en gebruiken. Maar ook zeker om te gaan uitproberen, zowel positief als negatief.

Deze training is speciaal voor de baasjes van Rottweilers, als aanvulling op de vaak gevolgde puppycursus. Het hele gezin is welkom en ook de omgang van uw kinderen met de nieuwe huisgenoot wordt niet vergeten. De knop of schakelaar moet meer bij de baasjes om gezet worden dan bij de hond. Daar waar de puppycursus vooral aandacht besteed aan de hond, zal deze training meer gericht zijn op de “mens als roedelleider”. Dit geheel op basis van de visie van Cesar Millan. U zult merken dat u na het volgen van deze training een ervaring rijker bent.

Deze training wordt aangeboden als seizoentraining. Van september tot en met juni. Juli en augustus zijn geen trainingsmaanden.

Trainingsdata1e zondag van de maand. Van september tot en met juni. Deze worden gepubliceerd op onze Facebook pagina onder evenementen.
TrainingsduurVan 14:00 uur tot 15:00 uur
Minimale inschrijvingen3 honden
Maximale inschrijvingen10 honden
LocatieRottweiler Centrum 3DogZ te Rumpt
ToegankelijkheidVoor iedereen met een Rottweiler van circa 4 t/m 11 maanden
Instructie3DogZ Rottweiler