3DogZ Opleiding & Cursuscentrum Training Adult hond

Training Adult hond


Een maandelijkse training voor de volwassen Rottweiler. Een training die perfect aansluit op de Junior training, maar ook als starttraining voor de hond/baas zeer geschikt is. Deze maandelijkse training is speciaal bedoeld voor hond en baas die er geen behoefte aan hebben om elke week een ‘programma training’ bij de plaatselijke hondenschool te volgen. Maar wel graag 1 keer in de maand training willen volgen waarbij er geen programma wordt afgewerkt, maar doortastend de gedragsproblemen bij hond/baas aanpakt waar men de afgelopen tijd tegenaan is gelopen. Denk bijvoorbeeld aan uitvallen naar vreemden, felle reacties op langskomende joggers/fietsers en langslopende honden. Dit alles natuurlijk op basis van de visie van Cesar Millan.

Binnen deze training zal er vooral ingegaan worden op de aangeboden problemen die de hond/baas zijn tegengekomen in de dagelijkse omgang met de rest van de wereld. Er wordt in klein groepsverband passende oplossingen geboden welke in de aankomende tijd door baas/hond verder in praktijk worden gebracht. In de volgende training worden de ervaringen geëvalueerd en zal nieuw probleemgedrag behandeld worden. Op deze wijze zal er steeds een enerverende training ontstaan, waarbij niet alleen oplossingen worden aangeboden, maar het lerend vermogen van de groep door interactie naar een beter roedelleiderschap wordt gebracht.

Deze training wordt aangeboden als seizoentraining. Van september tot en met juni. Juli en augustus zijn geen trainingsmaanden.

Trainingsdata1e zondag van de maand. Van augustus tot en met juni. Deze worden gepubliceerd op onze Facebook pagina onder evenementen.
TrainingsduurVan 12:00 uur tot 13:00 uur – Adult basis
Van 13:00 uur tot 14:00 uur – Adult gevorderden
Minimaal aantal3 honden – Maximaal aantal 10 honden
LocatieRottweiler Centrum 3DogZ te Rumpt
ToegankelijkheidVoor iedereen met een Rottweiler vanaf circa 11 maanden
Instructie3DogZ Rottweiler