Geen stamboom

Rottweiler Centrum 3DogZ heeft bewust keuzes gemaakt om zich niet aan te sluiten aan diverse rasverenigingen, fokverenigingen, stamboom instituten en andersoortige groeperingen die iets wil roepen over de Rottweiler. Ondanks dat wij verschillende Rottweilers met een erkend FCI stamboom hebben.
Wel leven wij de wetgeving en richtlijnen na die worden voorgeschreven door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland en de Nederlandse Rottweiler Club bij het fokken van onze Rottweilers.

Het gaat ons niet om het fokken van een Rottweiler met een prachtig stamboom waarmee men naar allerlei shows en wedstrijden gaat. Daar heb je geen erkenningen van instanties, clubs, stambomen, wedstrijdresultaten, show resultaten of sublieme exterieurs voor nodig.

Maar wel raszuiver …

Het gaat ons om het fokken van een hele fijne vriend met een bijzonder mooi karakter. Een Rottweiler die past binnen het gezin, die past bij zijn eigenaar. Een Rottweiler waar je als gezin een stuk plezier mee hebt en op en top gesocialiseerd is.
Daar pluk je vruchten van…!

En wij zorgen er voor dat U altijd een raszuivere Rottweiler in bezit krijgt.