Gedragstraining

Voor de nieuwe baasjes van de pups van Rottweiler Centrum 3DogZ, maar ook voor andere eigenaren van Rottweilers, organiseren wij met regelmaat op locatie van 3DogZ, trainingen voor zowel de Junior Rottweiler (leeftijd tot circa 9 maanden) als de Adult Rottweiler (leeftijd vanaf 1 jaar) met als thema “De mens als roedelleider” en “Wie is hier de roedelleider”. Aan de Junior traning wordt meestal gezamelijk met de andere pups uit het nest deelgenomen. Ook voor de kinderen een zeer leuke en zinvolle middag.

Beide trainingen zijn gebaseerd op de visie van Cesar Millan. die inmiddels in Nederland grote bekendheid geniet met zijn televisieprogramma ‘The Dog Whisperer’ op National Geographic Channel. Zijn vele boeken over hondengedrag en de omgang met honden zijn zeer populair. As u bekend bent met Cesar, dan weet u dat de baas de training krijgt en niet de hond.

Tijdens deze trainingen wordt er aandacht besteed aan wat een hond in de basis nodig heeft van zijn baas om op te groeien tot een stabiele, evenwichtige en gelukkige hond, die zijn baas graag als roedelleider ziet.
Na deelname van de trainingsmiddag kan ervoor gekozen worden verder te gaan met deze trainingsmethode. Een individuele training kunt u volgen als de Rottweiler minimaal 6 maanden oud is.