Home

Cesar Millan
De Roedelleider

Training Maandelijks Junior
Training Maandelijks Adult
Training Individueel
Boot Camp
Tarieven


Monthly Junior ...

De training voor de eigenaar van de Junior hond, DogZ-Day Junior, is speciaal bedoeld voor baasjes met honden met een leeftijd tussen de circa 4 en 11 maanden. De belangrijkste socialisatie fase heeft de jonge rottweiler achter de rug en de tijd is aangebroken om alle indrukken te verwerken en gebruiken. Maar ook zeker om te gaan uitproberen, zowel positief als negatief.

Deze training is speciaal voor de baasjes van Rottweilers, als aanvulling op de vaak gevolgde puppycursus. Het hele gezin is welkom en ook de omgang van uw kinderen met de nieuwe huisgenoot wordt niet vergeten. De knop of schakelaar moet meer bij de baasjes om gezet worden dan bij de hond. Daar waar de puppycursus vooral aandacht besteed aan de hond, zal deze training meer gericht zijn op de "mens als roedelleider". Dit geheel op basis van de visie van Cesar Millan. U zult merken dat u na het volgen van deze training een ervaring rijker bent.

Deze training kan door middel van een 3-strippenkaart volledig naar eigen inzicht gevolgd worden. Elke maand, om de maand, of wanneer het nodig is ...

Na deelname van de trainingsmiddag kan ervoor gekozen worden verder te gaan met deze trainingsmethode door de Monthly Adult training te volgen.
 

Trainingsdata

1e zondag van de maand. Deze worden gepubliceerd op onze Facebook pagina onder evenementen.

Trainingsduur

Van 14:30 uur tot 15:30 uur

Minimale inschrijvingen

3 honden

Maximale inschrijvingen

10 honden

Locatie

Rottweiler Centrum 3DogZ te Rumpt

Toegankelijkheid

Voor iedereen met een Rottweiler van circa 4 t/m 11 maanden

Instructie

3DogZ Rottweiler Training