Home

Cesar Millan
De Roedelleider

Training Maandelijks Junior
Training Maandelijks Adult
Training Individueel
Boot Camp
Tarieven


Monthly Adult...

Een maandelijkse training voor de Rottweiler, Monthly Adult. Een training die perfect aansluit op de Junior training, maar ook als starttraining voor de hond/baas zeer geschikt is. Deze maandelijkse training is speciaal bedoeld voor hond en baas die er geen behoefte aan hebben om elke week een 'programma training' bij de plaatselijke hondenschool te volgen. Maar wel graag 1 keer in de maand training willen volgen waarbij er geen programma wordt afgewerkt, maar doortastend de gedragsproblemen bij hond/baas aanpakt waar men de afgelopen tijd tegenaan is gelopen. Denk bijvoorbeeld aan uitvallen naar vreemden, felle reacties op langskomende joggers/fietsers en langslopende honden. Dit alles natuurlijk op basis van de visie van Cesar Millan.

Deze training kan door middel van een 3- of 5-strippenkaart volledig naar eigen inzicht gevolgd worden. Elke maand, om de maand, of wanneer het nodig is ...

Binnen deze training zal er vooral ingegaan worden op de aangeboden problemen die de hond/baas zijn tegengekomen in de dagelijkse omgang met de rest van de wereld. Er wordt in klein groepsverband passende oplossingen geboden welke in de aankomende tijd door baas/hond verder in praktijk worden gebracht. In de volgende training worden de ervaringen geŽvalueerd en zal nieuw probleemgedrag behandeld worden.
Op deze wijze zal er steeds een enerverende training ontstaan, waarbij niet alleen oplossingen worden aangeboden, maar het lerend vermogen van de groep door interactie naar een beter roedelleiderschap wordt gebracht.

Trainingsdata

1e zondag van de maand. Deze worden gepubliceerd op onze Facebook pagina onder evenementen.

Trainingsduur

Van 12:30 uur tot 13:30 uur / Gevorderden van 13:30 uur tot 14:30 uur

Minimaal aantal

3 honden - Maximaal aantal 10 honden

Locatie

Rottweiler Centrum 3DogZ te Rumpt

Toegankelijkheid

Voor iedereen met een Rottweiler vanaf circa 11 maanden

Instructie

3DogZ Rottweiler Training