Home

Over ons
De kennel

Reuen
Teven
Pups
Stamboom
Service & Garantie
Reserveringen
Certificering
E-Mail sturen

Facebook

 


Onze teven ...

Rottweiler kennel 3DogZ houdt een roedel teven die voldoen aan onze strenge eisen waaraan een Rottweiler teefje moet voldoen. In de toekomst willen we dit mogelijk uitbreiden met een paar extra teefjes via ons partnerprogramma. Tot die tijd genieten we van de dames van 3DogZ.

Alle dames zijn raszuiver Rottweiler en brengen prachtige nestjes jonge Rottweiler pups voort.
Maar zijn bovenal lieve, fijne honden om als metgezel te hebben.

We hebben over het algemeen 3 generaties teefjes binnen de kennel. De oudere generatie van 5 en 6 jaar. De midden generatie van 3 en 4 jaar. En tenslotte de jongste generatie van 2 jaar.
Voor het 2e levensjaar en na het 6e levensjaar wordt er niet gefokt met hun en mogen ze van hun oude dag genieten bij ons op de kennel.
Daarnaast hebben we ook een speciale opvang voor de 'nul' generatie. Hierin verblijven jonge teefjes tussen de 8 weken en 2 jaar. Ze worden zowel in huiselijke kring als in een roedel gesocialiseerd.

De teefjes hebben een gemiddelde nest grootte van 8-10 pups. Daarentegen zijn er soms verrassingen met een iets kleiner nest of een extreem groot nest.
Alle dames zijn echte 'moeders' als het gaat om de omgang met hun pups bij de bevalling en de eerste fase van hun leven.

Hun werkwijze met de pups is een lust voor het oog ..!