Home

Over ons
De kennel

Reuen
Teven
Pups
Stamboom
Service & Garantie
Reserveringen
Certificering
E-Mail sturen

Facebook

 


Service & Garantie ...

Bent u geďnteresseerd in de Rottweiler, dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze honden, kennel en werkwijze. Wij informeren u graag omtrent de mogelijkheden. We hebben ruime openingstijden, zowel overdag, 's avonds als in het weekend. Wel graag na telefonische afspraak.

De pups die bij ons de kennel verlaten, worden in een totaalpakket aan de nieuwe eigenaren overgedragen. Zo worden de pups 4x ontwormd, verkrijgen ze de 1e inenting, krijgt u als eigenaar een puppy starterbox met veel informatie en diverse leuke en nuttige puppy producten mee. Een op naam gesteld NL Europees paspoort voorzien van de gezondheidsverklaring van de dierenarts, een schriftelijke gezondheidsgarantie op de pup en het plaatsen van een chip maken eveneens deel uit van dit totaalpakket. De pups worden uiteraard optimaal gesocialiseerd, groeien op in huiselijke kring, met volwassenen, kinderen en andere honden. Ze zullen nagenoeg krantzindelijk zijn bij het verlaten van het nest. En zowel vader als moeder van de pup zijn altijd aanwezig in onze kennel.

Wij vinden het welzijn van de pups die bij ons geboren worden bijzonder belangrijk. Maar nog meer onze uitgebreide service naar de pup en zijn/haar nieuwe eigenaar. Zo hebben we specialisten in kynologische gedrag- en gezondheidadvies, voeding en opvoedkundig advies aan onze kennel gekoppeld. Deze specialisten kunnen U gratis met raad en daad bijstaan. Daarnaast verzorgen wij themamiddagen volgens de visie van Cesar Millan en wordt u het eerste jaar tijdig bericht dat uw pup een enting of wormenkuur nodig heeft. Ook hebben we pension plaatsen gereserveerd voor de hond bij tijdelijke opvang of vakanties. Fijn om weer even te logé te zijn bij de plaats waar hij geboren is.
Wilt u een pup laten emigreren? Ook hier hebben wij veel ervaring mee en kunnen u met raad en daad bij staan.

Wij kunnen u altijd referenties geven op een locatie bij u in de buurt. hier kunt u geheel vrijblijvend informeren over onze kennel, honden, service en werkwijze ... en misschien ook nog wel de pup of inmiddels volwassen 3DogZ nakomeling bekijken.