Home

Over ons
De kennel

Reuen
Teven
Pups
Stamboom
Service & Garantie
Reserveringen
Certificering
E-Mail sturen

Facebook


Reserveringen ...

Wij vinden het altijd fantastisch als er mensen met ons in contact treden en interesse en aandacht hebben voor onze kennel, honden en vooral de pups. Met als doel om kennis te maken en mogelijk een pup aan te schaffen.
Maar ... we vinden het zo triest dat we zo velen moeten teleurstellen, omdat er geen pups meer beschikbaar zijn uit het liggende en/of aankomende nest. Vaak zijn de pups al gereserveerd alvorens ze geboren zijn.

Daarom raden we ook iedereen aan die interesse toont om vroegtijdig een vrijblijvende reservering te plaatsen, zodat inzichtelijk wordt wanneer er een pup beschikbaar is.

In eerste instantie wordt er een ‘vrijblijvende’ reservering geplaatst. Hier wordt dat een ‘bevestiging reservering’ over gestuurd. Een reservering kan nest overschrijdend zijn. Dat betekent dat als er geen pup meer beschikbaar is uit het liggende of aankomende nest, we de reservering doorschuiven naar het eerstvolgende nest.

Bij de 6e levensweek van de pup word je dan uitgenodigd een definitieve keuze voor een pup te maken. Dan wordt er een chip ingebracht bij de gekozen pup en dienen er reserveringskosten van 10% te worden betaald. De reserveringskosten worden bij aflevering van de pup in mindering gebracht op het aankoopbedrag. 

Om te beslissen of u een reservering wilt plaatsen, geven wij op verzoek enkele referenten vrij bij u in de buurt. Daar mag u geheel vrijblijvend contact mee opnemen om te informeren over onze honden, pups, service vanuit de kennel en onze omgang met de honden. Wilt u hier gebruik van maken, geef ons even de woonplaats door en wij sturen contactinformatie over referenten.