Home

Over ons
De kennel

Reuen
Teven
Pups
Stamboom
Service & Garantie
Reserveringen
Certificering
E-Mail sturen

Facebook


Pups uit de combinatie ...

Rottweiler kennel 3DogZ heeft regelmatig een nestje raszuivere Rottweiler pups van een van onze teefjes. Waarbij Siro (Riddler v/d 3DogZ-Batman) of Basil van Tielen-Fawlty altijd de vader is.
Indien u interesse heeft in een van onze prachtige pups, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via mail of telefoon. Wij vertellen u dan graag of er een nestje aanwezig is of verwacht wordt.

 

Socialiseren ...

De pups groeien altijd in huiselijke kring op. Er wordt veel aandacht besteed aan het socialiseren van de pups. Zo leren ze omgaan met alle huiselijke geluiden, andere honden, volwassenen, vreemden en jonge kinderen. Dit wordt nog eens benadrukt aan het einde van tijd dat de pups bij ons doorbrengen, omdat we dan een 'puppy knuffelmiddag' organiseren, waarbij vele mensen en jeugd uitgenodigd worden om afscheid nemen van de pups.
Daarnaast proberen we de pups nagenoeg zindelijk te krijgen voordat ze naar hun nieuwe eigenaar toe gaan. En geven we aan de nieuwe eigenaren diverse goedbedoelde adviezen.

Jaarlijks organiseren we voor alle 3DogZ pups en eigenaren een 'gezinsherenigingdag' genaamd 3DogZ-Day waarbij alle nieuwe eigenaren met de opgegroeide pup welkom zijn.
Elk jaar weer een succes, waarbij diverse activiteiten worden georganiseerd zoals het winnen van de 'brokkenpiloot' wedstrijd en 'de snelst etende Rottweiler' wedstrijd.